English
Deutsch
Log In
Email address
Password
Log-in (only for Administrators)
or
Login with HSG credentials
Research Outputs
Projects
People
Statistics
English
Deutsch
Log In
Email address
Password
Log-in (only for Administrators)
or
Login with HSG credentials
Home
HSG CRIS
HSG Publications
L'OIT et la question de l'alimentation en Amérique latine (1930-1950) : les problèmes posés par la définition internationale des normes de niveau de vie
Export
Statistics
Options
L'OIT et la question de l'alimentation en Amérique latine (1930-1950) : les problèmes posés par la définition internationale des normes de niveau de vie
Series
Pour une histoire du travail
ISBN
978-2-7535-1286-3
Type
book section
Date Issued
2011
Author(s)
Pernet, Corinne A.
Editor(s)
Lespinet-Moret, Isabelle
Viet, Vincent
Project(s)
Recipes for Modernity: The Politics of Food, Development, and Cultural Heritage in the Americas
Language
French
HSG Classification
contribution to scientific community
Refereed
No
Book title
L'Organisation internationale du travail : origine, développement, avenir
Publisher
Presses Univ. de Rennes
Publisher place
Rennes
Start page
167
End page
178
Pages
12
URL
https://www.alexandria.unisg.ch/handle/20.500.14171/95321
Subject(s)
cultural studies
Eprints ID
70713